Věda a výzkum       Vesmír       Osel       Chemagazín TOPlist CZ     EN       Kontakt
Laboratorní průvodce - na titulní stranu
Databáze:   Pro laboratoř        Firmy        Zastoupení        E-obchody        Novinky 
Hledání:  
 
Ostatní:       Nástroje        Encyklopedie        Tabulky 
Kalendář :   19.5.2024 - 21.5.2024 CzechFoodChem
  20.5.2024 - 21.5.2024 SEMINÁŘ SE ZAHRANIČNÍMI ODBORNÍKY
  30.5.2024 - 1.6.2024 Veletrh vědy
  5.6.2024 - 6.6.2024 Laborexpo 2024
  10.6.2024 - 14.6.2024 ACHEMA 2024
Reklama
Odkaz na tento článek je zde publikován s laskavostí serveru Labbulletin. Klikněte na titulek:

Společnost Waters představuje bezešvý datový most HPLC/UPLC pro rozptyl světla, který integruje základní přístroje pro charakterizaci velkých molekul

- Společnost Waters nyní umožňuje bezproblémové propojení svých systémů kapalinové chromatografie (LC) a přístrojů pro víceúhlový rozptyl světla (MALS) pro snadnější použití, efektivitu a důvěryhodnost dat při charakterizaci velkých molekul.
- Software HPLC CONNECT™ urychluje přesnou charakterizaci složitých molekul pro vývoj biologických léčiv, včetně konjugátů protilátek a dalších složitých proteinových konjugátů a genových terapií.
- Jednotné rozhraní umožňuje ovládání a sběr dat z jednoho místa, čímž eliminuje manuální procesy a pomáhá tak omezit lidské chyby a poskytuje vysokou jistotu dat generovaných během akvizice a po akvizici pro analýzu.

Společnost Waters Corporation oznámila software HPLC CONNECT, softwarovou platformu typu "vše v jednom", která umožňuje plnou digitální synchronizaci mezi systémy Waters pro vysoce a ultraúčinnou kapalinovou chromatografii (HPLC/UPLC) a přístroji s víceúhelníkovým rozptylem světla (MALS) z portfolia Wyatt Technology™. Tento software přináší snadné použití, vyšší efektivitu a jistotu vědcům, kteří provádějí analýzy pomocí chromatografie s vylučováním velikosti a MALS (SEC-MALS) pro složité a kritické biofarmaceutické inovace, včetně konjugátů protilátek a jiných složitých proteinových konjugátů a genových terapií.
(detaily jsou v angličtině)

Datum: 28.3.2024

HPLC charakterizace velkých molekul

Reklama
Reklama

Reklama