Věda a výzkum       Vesmír       Osel       Chemagazín TOPlist CZ     EN       Kontakt
Laboratorní průvodce - na titulní stranu
Databáze:   Pro laboratoř        Firmy        Zastoupení        E-obchody        Novinky 
Hledání:  
 
Ostatní:       Nástroje        Encyklopedie        Tabulky 
Kalendář :   19.5.2024 - 21.5.2024 CzechFoodChem
  20.5.2024 - 21.5.2024 SEMINÁŘ SE ZAHRANIČNÍMI ODBORNÍKY
  30.5.2024 - 1.6.2024 Veletrh vědy
  5.6.2024 - 6.6.2024 Laborexpo 2024
  10.6.2024 - 14.6.2024 ACHEMA 2024
Reklama
Odkaz na tento článek je zde publikován s laskavostí serveru Labbulletin. Klikněte na titulek:

ZEISS představuje novou řadu produktů Lattice SIM

Mikroskopie se superrozlišením ve všech měřítcích a aplikacích
Abychom výzkumníkům pomohli plně využít potenciál mikroskopie se strukturovaným osvětlením (SIM - Mikroskopie se superrozlišením ve všech měřítkách a aplikacích

Abychom výzkumníkům pomohli plně využít potenciál mikroskopie se strukturovaným osvětlením (SIM), připojí se k zavedenému mikroskopu se superrozlišením ZEISS Elyra 7 dva nové systémy, které vytvoří novou řadu produktů Lattice SIM.

Stejně jako ZEISS Elyra 7 využívají noví členové rodiny produktů - ZEISS Lattice SIM 3 a ZEISS Lattice SIM 5 - strukturované osvětlení k překonání fyzikálních limitů rozlišení světelné mikroskopie. Každý systém implementoval tuto technologii pro specifické oblasti použití. Rodina produktů tak nabízí lepší přístup k superrozlišovacímu zobrazování pro širší škálu aplikací, od vynikajících optických řezů tkání a vyvíjejících se organismů přes vysokorychlostní zobrazování živých buněk až po vynikající rozlišení na molekulární úrovni.), připojí se k zavedenému mikroskopu se superrozlišením ZEISS Elyra 7 dva nové systémy, které vytvoří novou řadu produktů Lattice SIM.

Stejně jako ZEISS Elyra 7 využívají noví členové rodiny produktů - ZEISS Lattice SIM 3 a ZEISS Lattice SIM 5 - strukturované osvětlení k překonání fyzikálních limitů rozlišení světelné mikroskopie. Každý systém implementoval tuto technologii pro specifické oblasti použití. Rodina produktů tak nabízí lepší přístup k superrozlišovacímu zobrazování pro širší škálu aplikací, od vynikajících optických řezů tkání a vyvíjejících se organismů přes vysokorychlostní zobrazování živých buněk až po vynikající rozlišení na molekulární úrovni.
(detaily jsou v angličtině)

Datum: 18.12.2023

optická mikroskopie

Reklama
Reklama

Reklama