Věda a výzkum       Vesmír       Osel       Chemagazín TOPlist CZ     EN       Kontakt
Laboratorní průvodce - na titulní stranu
Databáze:   Pro laboratoř        Firmy        Zastoupení        E-obchody        Novinky 
Hledání:  
 
Ostatní:       Nástroje        Encyklopedie        Tabulky 
Kalendář :   19.5.2024 - 21.5.2024 CzechFoodChem
  20.5.2024 - 21.5.2024 SEMINÁŘ SE ZAHRANIČNÍMI ODBORNÍKY
  30.5.2024 - 1.6.2024 Veletrh vědy
  5.6.2024 - 6.6.2024 Laborexpo 2024
  10.6.2024 - 14.6.2024 ACHEMA 2024
Reklama
Odkaz na tento článek je zde publikován s laskavostí serveru Labbulletin. Klikněte na titulek:

Společnost Thermo Fisher Scientific oznamuje uvedení řešení EXENT® s certifikací IVDR na trh

Proměna léčby monoklonálních gamapatií s cílem řešit neuspokojené klinické potřeby prostřednictvím inovativního řešení hmotnostní spektrometrie.

Společnost Thermo Fisher Scientific, světový lídr v oblasti vědeckého servisu, oznámila komerční uvedení řešení EXENT® Solution poté, co získala certifikaci IVDR*. Řešení EXENT je plně integrovaný a automatizovaný systém hmotnostní spektrometrie, který je navržen tak, aby změnil diagnostiku a hodnocení pacientů s monoklonálními gamapatiemi, včetně mnohočetného myelomu, který je podle Světové zdravotnické organizace v roce 2020 druhou nejrozšířenější rakovinou krve na světě[1]. Řešení EXENT je nyní komerčně dostupné v následujících zemích: Belgie, Francie, Německo, Itálie, Nizozemsko, Španělsko a Spojené království.

Řešení EXENT Solution umožňuje klinickým laboratořím měřit, kvantifikovat a sledovat specifické endogenní M-proteiny a exogenní terapeutické monoklonální protilátky se zvýšenou analytickou citlivostí a specifičností v séru. Řešení EXENT se snadno zavádí do rutinního laboratorního provozu a obsahuje tři integrované moduly: EXENT-iP®500, automatický přístroj pro přípravu vzorků; EXENT-iX®500, hmotnostní spektrometr s laserovou desorpcí s asistencí matrice - Time of Flight (MALDI-ToF MS); a EXENT-iQ®, inteligentní a intuitivní software pro pracovní postup včetně přehledu dat. Analyzátor je kombinován s imunoanalýzou EXENT® Immunoglobulin Isotypes (GAM), vysoce citlivou a specifickou imunoanalýzou pro měření a kvantifikaci IgG, IgA a IgM.
(detaily jsou v angličtině)

Datum: 21.9.2023

hmotnostní spektrometrie, gamapatie

Reklama
Reklama

Reklama