Věda a výzkum       Vesmír       Osel       Chemagazín TOPlist CZ     EN       Kontakt
Laboratorní průvodce - na titulní stranu
Databáze:   Pro laboratoř        Firmy        Zastoupení        E-obchody        Novinky 
Hledání:  
 
Ostatní:       Nástroje        Encyklopedie        Tabulky 
Kalendář :   10.6.2024 - 14.6.2024 ACHEMA 2024
  26.8.2024 - 29.8.2024 76. sjezd chemiků
  9.9.2024 - 12.9.2024 Odběry vzorků, kurz
  7.10.2024 - 9.10.2024 Organická analýza, kurz
  8.10.2024 - 11.10.2024 Mezinárodní strojírenský veletrh
Reklama
Odkaz na tento článek je zde publikován s laskavostí serveru Labbulletin. Klikněte na titulek:

Společnost Fluidic Sciences znovu uvádí na trh mikrofluidní difuzní měření velikosti - zdokonalení analýzy interakcí proteinů s bílkovinami

Společnost Fluidic Sciences Ltd oznamuje oficiální zahájení činnosti jako společnost a komerční obnovení prodeje získaného přístroje Fluidity One-M pro měření interakcí mezi proteiny v roztoku s využitím technologie mikrofluidní difuzní analýzy (MDS).

Vstup společnosti Fluidic Sciences na trh dává vědcům novou možnost rozšířené biofyzikální charakterizace proteinů - což přispívá k rozvoji biofarmaceutického výzkumu a vývoje v oblastech, jako je charakterizace membránových proteinů, reakce na vakcíny, monoklonální terapeutické protilátky a cílená degradace proteinů.

Technologie MDS vyniká jako robustní a snadná metoda pro charakterizaci interakcí proteinů v roztoku. Nevyžaduje imobilizaci ani purifikaci vzorků jako tradiční metody. Pomocí MDS lze kvantifikovat interakce protein-protein i ve směsích, jako je sérum, buněčné lyzáty nebo proteiny v nanodestičkách, což umožňuje studovat nativní struktury a aktivity proteinů.

Další charakteristická výhoda MDS spočívá ve schopnosti současně stanovit molekulární velikost proteinu, vazebnou afinitu a koncentraci vazebných partnerů, což je vhodné pro analýzu neznámé koncentrace protilátek v séru. MDS může také měřit stechiometrii a odhalit mechanismus proteinových interakcí.
(detaily jsou v angličtině)

Datum: 11.6.2024

interakce proteinů

Reklama
Reklama

Reklama