Věda a výzkum       Vesmír       Osel       Chemagazín TOPlist CZ     EN       Kontakt
Laboratorní průvodce - na titulní stranu
Databáze:   Pro laboratoř        Firmy        Zastoupení        E-obchody        Novinky 
Hledání:  
 
Ostatní:       Nástroje        Encyklopedie        Tabulky 
Kalendář :   19.5.2024 - 21.5.2024 CzechFoodChem
  20.5.2024 - 21.5.2024 SEMINÁŘ SE ZAHRANIČNÍMI ODBORNÍKY
  30.5.2024 - 1.6.2024 Veletrh vědy
  5.6.2024 - 6.6.2024 Laborexpo 2024
  10.6.2024 - 14.6.2024 ACHEMA 2024
Reklama
Odkaz na tento článek je zde publikován s laskavostí serveru Labbulletin. Klikněte na titulek:

Polyklonální protilátky proti fragmentům VHH pro výzkum a vývoj v oblasti přírodních věd a pro diagnostické trhy

Společnost Jackson ImmunoResearch, výrobce sekundárních protilátek a imunoreagentů pro trh přírodních věd, představuje novou řadu detekčních činidel, která nabízí vynikající kvalitu zobrazení.

Nano sekundární protilátky Jackson ImmunoResearch jsou polyklonální protilátky s VHH fragmenty (nanotělesa) vyráběné v alpakách. Jsou k dispozici se specifitou pro člověka, králíka nebo myš. Protilátky VHH Fragment <15KDa jsou 10x menší než konvenční celé protilátky IgG a jsou ideální pro zobrazovací experimenty, kde je nutný dobrý průnik. Nano sekundární protilátky jsou zkříženě adsorbovány pro dokonalou specifitu vůči cílovým druhům s minimální zkříženou reaktivitou vůči jiným běžně používaným druhům, což je činí vhodnými pro použití v experimentech s vícenásobným značením.

Polyklonální detekční činidla nadále nabízejí nejlepší sílu signálu tím, že zesilují signál i ze slabě exprimovaných cílů. Nabídka heterogenní populace protilátek, z nichž každá detekuje jinou část primární protilátky, může u polyklonálních Nano Secondary zvýšit účinnost značení, což vede k jasnějšímu signálu. Jsou k dispozici konjugované s reportérovými enzymy a řadou fluorescenčních barviv, včetně Alexa Fluor®, což poskytuje prostor pro imunohistochemii a imunofluorescenci s vysokým rozlišením, a činí z nich tak nepostradatelný nástroj ve výzkumu i diagnostickém zobrazování.
(detaily jsou v angličtině)

Datum: 19.5.2022

protilátky pro diagnostické zobrazování

Reklama
Reklama

Reklama