| Odkaz na tento článek je zde publikován s laskavostí serveru Labbulletin. Klikněte na titulek: Řešení NMR profilování olivového oleje 1.0™ pro kontrolu kvality a ověřování pravosti ke zvýšení integrity dodavatelského řetězce Nový roztok pro analýzu olivového oleje i pro stolní FT-NMR bez kryogenu Fourier 80™
Společnost Bruker uvádí na trh nové NMR řešení Olive Oil-Profiling 1.0™ pro ověřování pravosti a kontrolu kvality olivového oleje, který je jedním z nejvíce falšovaných potravinářských produktů na světě. Toto řešení dále rozšiřuje portfolio řešení společnosti Bruker pro analýzu potravin a bude nabízeno na dvou platformách nukleární magnetické rezonance (NMR), a to na zavedené platformě NMR FoodScreener™ 400 MHz a také na stolním systému Fourier 80 bez kryogenu.
Obě řešení odpovídají různým požadavkům zúčastněných stran v odvětví olivového oleje. Stolní NMR řešení je určeno stáčírnám olivového oleje, zkušebním laboratořím a satelitním laboratořím. Řešení NMR FoodScreener se zaměřuje na vládní a soukromé zkušební laboratoře pro analýzu široké škály složitých potravinářských matric. Tato platforma umožňuje stohování obsahu různých řešení pro NMR profilování potravin v jednom systému. (detaily jsou v angličtině) Datum: 21.4.2022 analýza oleje, NMR |