Věda a výzkum       Vesmír       Osel       Chemagazín TOPlist CZ     EN       Kontakt
Laboratorní průvodce - na titulní stranu
Databáze:   Pro laboratoř        Firmy        Zastoupení        E-obchody        Novinky 
Hledání:  
 
Ostatní:       Nástroje        Encyklopedie        Tabulky 
Kalendář :   7.12.2022 Letem informačním světem 2022 aneb Setkání ve stylu Medistylu
  13.12.2022 Jemné 3D zobrazování živých buněk s technologií ZEISS Lattice Lightsheet 7
  3.3.2023 - 5.3.2023 OPTA
  21.3.2023 - 23.3.2023 AMPER 2023
  9.4.2024 - 12.4.2024 analytica
Reklama
Odkaz na tento článek je zde publikován s laskavostí serveru Labbulletin. Klikněte na titulek:

Řešení NMR profilování olivového oleje 1.0™ pro kontrolu kvality a ověřování pravosti ke zvýšení integrity dodavatelského řetězce

Nový roztok pro analýzu olivového oleje i pro stolní FT-NMR bez kryogenu Fourier 80™

Společnost Bruker uvádí na trh nové NMR řešení Olive Oil-Profiling 1.0™ pro ověřování pravosti a kontrolu kvality olivového oleje, který je jedním z nejvíce falšovaných potravinářských produktů na světě. Toto řešení dále rozšiřuje portfolio řešení společnosti Bruker pro analýzu potravin a bude nabízeno na dvou platformách nukleární magnetické rezonance (NMR), a to na zavedené platformě NMR FoodScreener™ 400 MHz a také na stolním systému Fourier 80 bez kryogenu.

Obě řešení odpovídají různým požadavkům zúčastněných stran v odvětví olivového oleje. Stolní NMR řešení je určeno stáčírnám olivového oleje, zkušebním laboratořím a satelitním laboratořím. Řešení NMR FoodScreener se zaměřuje na vládní a soukromé zkušební laboratoře pro analýzu široké škály složitých potravinářských matric. Tato platforma umožňuje stohování obsahu různých řešení pro NMR profilování potravin v jednom systému.
(detaily jsou v angličtině)

Datum: 21.4.2022

analýza oleje, NMR

Reklama
Reklama

Reklama